24-06-2022 2 min. Rinie van Haren

SAARS beleefde Topfestival

Afgelopen weekend was het SAARS Food Festival. Een Food Festival waarbij lekker eten voorop staat met een knipoog naar de gezondheid. Het doel dat SAARS Voeding met dit Food Festival wilde bereiken, is te laten zien dat gezond eten heel lekker kan zijn en dat het prima samen kan gaan met een Festival. 'Wij horen vaak dat gezond eten slechts geassocieerd wordt met sla en rauwkost. Maar er is zoveel meer. En dat ontdekten de bezoekers van dit festival', legt Fanny van de Pol uit, de eigenaresse die samen met haar enthousiaste team van medewerkers het gehele festival op touw zette.

Restaurants en bedrijven uit de omgeving: Marcus Antonius, Foepy’s, Jumbo Lauwe, Feel Good Meal, Café Colaitte en Ijs&Zo hebben hun best gedaan om de lekkerste gerechten te bereiden. Dit is ze zeker gelukt, want de gerechten zijn bij de bezoekers goed in de smaak gevallen! Er was onder andere een heerlijk broodje kip, een Oosterse curry, Tom Kha Kai soep, een borrelplankje, het SAARS bananenbrood, ijs, cocktails, smoothies en nog veel meer!! Daarnaast kon iedereen genieten van lekkere drankjes en op de achtergrond goede muziek. Verder waren er ook leuke sieraden, mode en woonaccessoires in gezellige kraampjes en was er ook live entertainment aanwezig. De kinderen konden geschminkt worden en zich vermaken met een groot springkussen en kleurplaten.

'Het weer zat niet helemaal mee en kende eigenlijk twee uitersten, waardoor beide dagen een heel verschillend karakter kregen, maar we hebben beslist een heel leuk en gezellig weekend gehad,' zo besluit Fanny. Samen met de organisatie van de Braoiersloop was er een fijne samenwerking ontstaan zodat verschillende organisatorische zaken gezamenlijk werden aangepakt zoals de routewijzers en de parkeermogelijkheden. Beide organisaties waren erg content over deze samnwerking die elkaars activiteiten versterkte.

Fotografie: Reinier Jansen


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.